Homint in Bedrijf  

Een passend, sfeervol eindresultaat is ons doel, creativiteit is ons middel !

Homint heeft een zeer breed aanbod aan meubilair van trendy tot klassiek, van design tot barok en van hout tot metaal. Voor iedere gewenste uitstraling en sfeer doet u een beroep op Homint.

Uw wensen kunnen op aanvraag worden uitgewerkt in een 3-dimensionaal inrichtingsvoorstel. Aan de hand van de indeling, routing en de sfeer vormt u zich al snel een beeld van de nieuwe inrichting. Homint brengt u graag alvast in de stemming!

Inrichten is mensenwerk en de adviseurs van Homint hebben hier echt passie voor. U ervaart dit meteen als u met hen rond de tafel zit in een van de zes sfeervolle Homint showrooms. 

Bij Homint is alles mogelijk met speciaal op maat gemaakt meubilair. Homint garandeert u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit wordt bereikt door hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van onze fabrieken. U profiteert bij Homint direct van de scherpe prijs. Van de kwaliteit heeft u jarenlang plezier.

Kom sfeerproeven in de Homint showroom bij u in de buurt. In onze vestigingen treft u tevens Hakvoort Professional aan voor al uw horeca apparatuur en overige benodigdheden. Alle Horeca benodigdheden voor de professional onder 1 dak ! 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier de bedrijfsbrochure van Homint of Hakvoort Professional.