Tafelblad eiken RO

8487.5054

Eiken is in elk opzicht uniek en karakteristiek. De vorm, structuur en kleur van het eikenhout is van geen enkel stuk eiken gelijk. De nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven meubels een warme uitstraling. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen, gemaakt van eiken, na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. De eiken tafelbladen van Homint zijn transparant mat afgelakt.

 

Let op:

Deze bladen zijn uitgevoerd in massief hout en daarom moet er gezorgd worden voor een relatieve luchtvochtigheid in het pand tussen de 45% en 60 %, dit is noodzakelijk om spanningen en werken van het hout te voorkomen. Door middel van waterbakjes, planten op hydrocultuur of hoogfrequent luchtbevochtigers komt de luchtvochtigheid op het juiste niveau. Aangeraden wordt om dit in het betreffende pand te controleren. Een en ander kan afgelezen worden door hygrometers en dataloggers. Door een te lage luchtvochtigheid kunnen scheuren of scheurtjes ontstaan en bladen krom trekken, dit valt buiten de garantie !

More Information123
Breedte (mm) 1200
Diepte (mm) 700
Bladdikte (mm) 40
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan