Biljoenbad

“Blauwe tinten in combinatie met een accentkleur van geel zorgen voor een speels effect”

Over dit project

Een leuke eigentijdse inrichting in een grote en hoge ruimte met veel glas. Dat was de opdracht waarmee wij aan de slag gingen voor het nieuw gebouwde Biljoenbad in Velp. De grote ruimte met zicht op het zwembad moet door vele verschillende doelgroepen gebruikt kunnen worden. Aan ons de taak om de grote ongezellige ruimte sfeer en kleur te geven.

Voor het meubilair is er gekozen voor blauwe tinten, wat natuurlijk een directe link heeft met water. Door verschillende blauwe tinten te gebruiken in combinatie met een accentkleur van geel kreeg het interieur een extra boost, wat zorgde voor een speels effect. Bij binnenkomst is een centrale lounge plek met banken in een flexibele opstelling gecreëerd. Dit is een plek waar mensen op elkaar wachten of even napraten voor of na het zwemmen.

In de kleine cursusruimte zijn flexibele tafels geplaatst. Deze tafels zijn erg functioneel, opklapbaar en verrijdbaar. Dit zorgt voor een langere levensduur van de tafelonderstellen. Eén persoon kan gemakkelijk, zonder intensief til-en sleepwerk, de ruimte leeg halen of anders indelen. Een echte must voor locaties die flexibel ingericht moeten worden.


Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad
Biljoenbad