Theeschenkerij Boederij Mossel

Een mix van verschillende stijlen maakt van dit interieur een warm geheel

Over dit project

In een prachtig stukje Veluwe, midden in natuurgebied Planken Wamhuis, zit Boerderij Mossel verstopt. Hier gaan gasten echt even back-to-basics. De boerderij met theeschenkerij is alleen per zandweg te bereiken en populair onder fietsers, wandelaars en ruiters. Wij gingen aan de slag met dit verborgen pareltje en realiseerden een warm interieur met huiselijke uitstraling.

Theeschenkerij Boederij Mossel

Theeschenkerij Boederij Mossel
Theeschenkerij Boederij Mossel
Theeschenkerij Boederij Mossel
Theeschenkerij Boederij Mossel
Theeschenkerij Boederij Mossel
Theeschenkerij Boederij Mossel
Nathalie van Duinen
Interieurontwerpster
Theeschenkerij Boederij Mossel

“We hebben hier een mix van verschillende stijlen gebruikt. Stoer industrieel, landelijk en knusse, authentieke elementen. In combinatie met het modern vormgegeven pand zorgt dit voor een warm geheel. Het hoge plafond en het glas zijn pluspunten maar zorgden ook voor een uitdaging. Hoe maak je zo’n kolossale ruimte gezellig? Dat hebben we gedaan door de ruimte op te splitsen met behulp van een bank. Zo ontstaan knusse hoeken en voelt de ruimte niet meer zo massaal. Het plafond hebben we extra geaccentueerd met behulp van rotan lampenkappen en is hiermee een echte eyecatcher geworden, wat een ruimte! Langs de ramen hebben we kleine 2-zits tafels geplaatst om het uitzicht open te houden. Alle elementen samen maken dit tot een fantastische locatie. Zeg nou zelf, hier wil je toch even neerploffen?”