Horeca terrasmeubilair

Alles voor het horeca terras. Uw terras is hét visitekaartje voor uw onderneming, ook als het zonnetje niet schijnt. Een aantrekkelijk uitziend terras trekt klanten aan. Met ons hoogwaardige horeca terrasmeubilair zorgt u ervoor dat uw terras er piekfijn en uitnodigend bij staat. Van terrastafels tot terrasstoelen en complete loungesets, wij hebben alles voor uw terras. Met ons brede assortiment kunt u uw complete terras sfeervol inrichten. Ons terrasmeubilair is van hoogwaardig materiaal gemaakt waardoor het flink wat seizoenen mee gaat. Welke uitstraling u ook wilt creëren, wij hebben wat u zoekt!

ASSORTIMENT HORECA TERRASMEUBILAIR

Horeca terrasstoelen
Horeca terrastafels
horeca terrastafelbladen
horeca terrastafelonderstellen
horeca terrasbanken
horeca loungesets
Horeca buitenkeukens
Afbeelding
Afbeelding

ALLES VOOR HET HORECA TERRAS

Door ons ruime assortiment hebben wij alles voor het horeca terras. Van stevige terrastafels tot comfortabele terrasstoelen en prachtige terrasschermen. Zo zorgt u er voor dat uw terras er altijd uitnodigend bij staat. Laat de warme zomerdagen maar komen!

COMPLETE TERRASINRICHTING

Er zeker van zijn dat uw terras klaar is voor het terrasseizoen? Laat onze interieurontwerpers creatief aan de slag gaan. In een inrichtingsontwerp delen wij uw terras efficiënt in en selecteren wij bijpassend meubilair. Ons ontwerp ondersteunen wij met moodboards, tekeningen en 3D visualisaties zodat uw nieuwe terras tot leven komt. Een combinatie van onze jarenlange ervaring, ons brede assortiment horeca terrasmeubilair en hoge dosis passie en creativiteit, zorgen ervoor dat wij van ieder horeca terras een succes maken.

BESTELLEN & LEVERING

De perfecte terrasstoelen en tafels gevonden? Voeg de producten toe aan de wenslijst en verstuur deze naar ons toe. Wij sturen zo snel mogelijk een offerte terug en bespreken direct wanneer we kunnen leveren. Bellen is ook mogelijk. Wij zijn te bereiken op +31 (0)527 63 12 20. Wij leveren ons assortiment horeca terrasmeubilair direct uit voorraad. Wel zo snel en makkelijk.

KOM SFERRPROEVEN!

Al ons horeca terrasmeubilair is te bewonderen in één van onze zes showrooms bij u in de buurt. Wij hebben o.a. vestigingen in Rotterdam, Groningen en Amsterdam. Zo zijn wij altijd dichtbij. Iedere werkdag zijn wij tussen 08:00 – 17:00 uur geopend. In onze showrooms staan onze interieurontwerpers en adviseurs voor u klaar met passend advies. Zij helpen u graag met het selecteren van terrasmeubilair. Zien we u straks? Wij staan klaar met heerlijke koffie!

Vind een showroom bij u in de buurt > 

Afbeelding

“Het terras is hét visitekaartje van uw onderneming. Een mooi en gezellig uitziend terras trekt gasten aan. Zorg er dus altijd voor dat uw terras en piekfijn bij staat. Benieuwd naar de nieuwste trends en tips? Ik schreef er een blog artikel over.”

Lees meer over terrastrends & tips > 

Nienke Idzerda
Interieurontwerpster Homint