Afbeelding

EEN ZAAL OF CONGRESRUIMTE INRICHTEN

 

Het inrichten van een zaal of congresruimte begint met een doordacht plan. Hoewel het enkel een ruimte met stoelen (en tafels) lijkt, komt er bij het inrichten van een zaal veel kijken.

 

Uitdagingen bij het inrichten van een zaal of congresruimte zijn o.a.:

- de flexibiliteit en wisselende functies van de ruimte;

- de minimale beschikbare vierkante meter(s) per persoon;

- het zitcomfort tijdens lange bijeenkomsten;

- de eisen van de brandweer.

Afbeelding

"Een compleet concept voor de inrichting of de

bestelling van losse zaalstoelen, bij ons kunt u terecht"


Afbeelding

MEUBILAIR VOOR ZALEN EN CONGRESRUIMTES

Het meubilair in een zaal vraagt erom snel geplaatst te kunnen worden. Daarom selecteren wij het meubilair in onze collectie op gewicht, koppelbaarheid en opslaggemak. Gecombineerd met brandvertragende stoffen maakt dat de stoelen uitermate geschikt zijn voor een zaal of congresruimte. Heeft u meer wensen, zoals rij- en stoelnummers, bijbelvakken of type stoffering? Wij loodsen u graag langs de lange lijst aan mogelijkheden! In onze collectie voeren wij toonaangevende merken met specialisatie in uw vakgebied. U kunt rekenen op maximale duurzaamheid en functionaliteit van de producten.


Afbeelding

MEER DAN ALLEEN HET MEUBILAIR: EEN COMPLEET EN DOORDACHT PLAN

Als u voor de uitdaging staat om een zaal in te richten, doet u er goed aan eens contact op te nemen met onze interieurarchitecte Hiskje Hooijsma.

Zij staat voor u klaar om uw ideeën te vertalen naar esthetische vormen, beelden en impressies. Samen met haar collega’s presenteert ze het complete plaatje inclusief meubilair. Samen met uw aannemer leiden we de (ver)bouw naar het gewenste resultaat. Ook adviseren wij u graag over de verlichting, interieurbouw, de communicatiemiddelen en akoestiekHomint is premium leverancier van:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Wilt u advies over de inrichting van uw zaal of congresruimte?  

U kunt bij ons terecht voor een doordacht totaalconcept of alleen de levering van het meubilair.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.