Horeca terrastafels

Horeca terrastafels

Voor eindeloze borrelavonden en lunch of diner in de zon heeft u stevige horeca terrastafels nodig. U kunt kiezen uit onze complete terrastafels maar het is gebruikelijker om zelf horeca terrastafels samen te stellen door een onderstel en tafelblad te kiezen. Er zijn talloze combinaties mogelijk. Onze terrastafels kunnen tegen een stootje, zijn onderhoudsvrij en weerbestendig. Zo kunnen ze flink wat seizoenen mee. 

Zelf horeca terrastafels samenstellenTerras tafelbladen Terras tafelonderstellen 

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

Stel zelf uw horeca terrastafels samen

Uw horeca terrastafels stelt u eenvoudig zelf samen. Combineer een onderstel met een tafelblad naar keuze. Zo creëert u een unieke look, helemaal passend bij de uitstraling van uw horeca zaak. Rond, vierkant, hout of zwart? Alles is mogelijk. Kies uit onze verschillende tafelbladen. Ze zijn weers- en krasbestendig. Handig, want zo gaan ze flink wat terrasseizoenen mee en ze zijn eenvoudig schoon te maken. Vervolgens kiest u er een bijpassend onderstel bij. Zo zijn er talloze combinaties horeca terrastafels mogelijk.

Stel nu zelf uw horeca terrastafels samen: kies een terras tafelblad en een geschikt terras tafelonderstel.

Horeca terrastafels kiezen? Denk hier aan

Op het eerste gezicht lijkt het kiezen van horeca terrastafels niet zo spannend. Als ze maar voldoende ruimte bieden voor de borden en glazen die u uw gasten voorschotelt. Maar naast functionaliteit spelen ook uitstraling en opslag een rol.

Zelf stabiliserende terrasonderstellen
Een bekend fenomeen op ieder terras: stapels bierviltjes onder de tafelpoten om terrastafels stabiel te houden. Niets is zo irritant als wiebelende horeca terrastafels. Met zelf stabiliserende onderstellen is dat probleem opgelost. Deze onderstellen passen zich aan als de ondergrond niet stabiel is. Kunnen die bierviltjes eindelijk gebruikt worden waar ze voor bedoeld zijn.

Klaponderstellen voor makkelijke opslag
Heeft u geen overdekt terras? Dan wilt u uw horeca terrastafels veilig kunnen opslaan in de wintermaanden. Dat wordt met klaponderstellen een stuk makkelijker. Het tafelblad kan met het klaponderstel schuin gekanteld worden, dat scheelt veel opbergruimte.

Denk aan de uitstraling
Met zoveel keuze is het knap lastig kiezen. Rond, vierkant of liever langwerpig? Eikenhout, marmerlook of een opvallende kleur? Alles is mogelijk. Tafelbladen zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, materialen en kleuren. Zo kunt u talloze combinaties horeca terrastafels samenstellen - elk met hun eigen uitstraling. Hou hierbij rekening met de sfeer en uitstraling van uw zaak. Binnen wordt steeds meer een beetje buiten. Trek de stijl van het interieur door op het terras voor één geheel.

Kom sfeerproeven!

Het liefst wilt u uw nieuwe horeca terrastafels even kunnen bekijken. Dat snappen wij als de beste. Kom langs in één van onze zes showrooms om de sfeer te proeven, kennis te maken met onze mogelijkheden en meer van onze collectie te ontdekken. U bent iedere werkdag – ook zonder afspraak - van harte welkom. Van maandag tot en met donderdag zijn wij van 08.00 tot 17.00 uur geopend en op vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur. In alle showrooms staan onze interieur designers klaar voor advies. Zo maken wij samen een succes van uw terras!