duurzaam meubilair

Interieur worden steeds.. groener! Niet in kleur maar in duurzame oplossingen. Zoals duurzaam meubilair dat lang meegaat en milieuvriendelijk is geproduceerd. Voor onze duurzame collectie werken wij samen met leveranciers die restmaterialen omtoveren tot hoge kwaliteit meubelen. Uniek, groen en ‘future proof’. Maak kennis met onze collectie. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Duurzaam design

Wij geloven dat het interieur van de toekomst zich focust op duurzaam design. Een interieur met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk en zo lang mogelijke houdbaarheid. Onze collectie duurzame meubels staat voor zo min mogelijk waste, het gebruik van milieuvriendelijke materialen en een zo lang mogelijke levensduur.

Voor onze collectie duurzame meubels werken wij samen met leveranciers die van afvalmaterialen hoge kwaliteit meubelen maken. Zoals gerecycled plastic dat onder hoge druk tot tafelbladen wordt geperst of verspilde kleding dat wordt gerecycled in bruikbare textiel voor stofferingen. Ieder meubelstuk is uniek en ‘one of a kind’.

Duurzame meubels voor horeca en bedrijfsleven

Als veelzijdige projectinrichter werken wij aan diverse inrichtingsvraagstukken. Dan doen wij o.a. voor de horeca, het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Onze uitgebreide collectie is hierop afgestemd. Want duurzame meubels voor de horeca vragen om andere eigenschappen dan duurzaam zorgmeubilair. Onze collectie breidt zich continu uit en is flink in ontwikkeling. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze zes showrooms om alle mogelijkheden in duurzame meubels te ontdekken. 

Circulair meubilair: van stoel naar tafelblad

Duurzaam design gaat zelfs nog een stapje verder met circulair meubilair. Dit meubilair wordt in beginsel al zo ontworpen, dat het keer op keer hergebruikt kan worden. Zero waste en 100% recyclebaar. Niet weggooien maar opnieuw waarde toevoegen is het uitgangspunt bij circulair produceren. De grondstoffen die anders weggegooid zouden worden, vormen in het circulaire productieproces de basis voor nieuwe producten. Van oude meubelen worden dus weer nieuwe meubelen gemaakt. 

Ook uw oude meubelen kunnen vaak (deels) gerecycled worden. Materialen en onderdelen die nog in goede staat zijn, worden gebruikt bij de productie van nieuwe meubels. Zijn er geen oude meubelen om te recyclen? Dan wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van restmaterialen.

Duurzame projectinrichting

Bij duurzaam ondernemen kan het interieur natuurlijk niet achterblijven. Een milieuvriendelijk interieur draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van uw organisatie. Duurzaamheid is een breed begrip en kan op verschillende manieren worden doorgevoerd in uw interieur. Samen kijken wij naar een passend voorstel afgestemd op uw doelstellingen en wensen. Dat gaat verder dan duurzame meubels alleen, ook in de wand- en vloerbekleding, akoestiek en energiezuinige verlichting zijn groene keuzes te maken. Al vanaf de ontwerpfase integreren wij uw doelstellingen in ons voorstel. Zo creëren we samen een duurzaam en ‘future proof’ interieur. Een bewuste keuze voor de toekomst!