Afbeelding

BLOG

  • Ergernis #1 op het terras: wiebelende tafels

    Ergernis #1 op het terras: wiebelende tafels

    Misschien is het goed voor de drankomzet want de drank wiebelt gemakkelijk over de glazen. Een ander voordeel kunnen wij niet bedenken. Ergernis nummer 1 op het horecaterras zijn wiebelende tafels. Leg de bierviltjes maar weer op de tafels en niet meer eronder... Wij hebben de oplossing met zelfstabiliserende onderstellen!
    Lees meer

IN DE SPOTLIGHT

Onze favorieten van dit moment en helemaal van nu. Exclusief op aanvraag beschikbaar. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

ZELFSTABILISERENDE ONDERSTELLEN

Bijna ieder terras heeft een oneffen ondergrond. Wij hebben met de Brava en de Nadine twee unieke zelfstabiliserende onderstellen in het assortiment. In de kleuren zilver en zwart passen deze onder vrijwel iedere tafel. De klapbare variant is nestbaar. De tafels stabiliseren zichzelf door de tafel neer te zetten en even stevig op het blad te drukken. De poten kunnen een hoogte overbruggen van ca. 15 mm.

Informeer nu naar de introductie aanbieding!

Afbeelding
Afbeelding

De ultradunne Carino tafelbladen geven uw terras een exclusieve uitstraling. De bladen zijn onderhoudsarm, krasvast en weer- en UV-bestendig. In zeven prachtige decors uit voorraad leverbaar. Te monteren op bijna ieder onderstel

Afbeelding

GEZIEN OP DE HORECAVA

In onze stand hebben wij je al kennis laten maken met de eyecatchers van dit moment. Perfect afgestemd op de interieurtrends voor dit jaar. Deze stoelen bieden royaal zitcomfort in een mooi jasje en zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. Je bekijkt ze hier: kruk Collin - fauteuil William - loungestoel Tondina en armstoel Mason

BINNEN KIJKEN

Afbeelding

HOME SWEET HOME

Een stukje ‘thuis’ in de cafetaria brengen. Interieurontwerpster Suzanne ging hier graag mee aan de slag. Vanaf het prille begin tot de oplevering zijn wij betrokken geweest bij de inrichting, zo kon alles perfect worden afgestemd. En dat merk je. Door gebruik te maken van verschillende gezellige en warme kleuren is een huiselijk effect gecreëerd. Door verder gebruik te maken van verschillende zit hoogtes en verschillende eettafels is een speels effect ontstaan. Het plaatje is afgemaakt door grappige en stoere accessoires. Hier willen gasten nooit meer weg!

Bekijk project >

INSPIRATIONS MAGAZINES

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding