Afbeelding

BLOG

  • Restaurant interieur: tips en inspiratie voor de inrichting

    Restaurant interieur: tips en inspiratie voor de inrichting

    Zelf aan de slag gaan met uw restaurant interieur? Dan zijn een aantal aandachtspunten belangrijk. Wij vroegen onze interieurontwerpster Nienke Idzerda wat belangrijk is bij de inrichting van een restaurant interieur. Ga aan de slag met Nienke’s tips en laat u inspireren.
    Lees meer

IN DE SPOTLIGHT

Onze favorieten van dit moment en helemaal van nu. Exclusief op aanvraag beschikbaar.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Innovatie: verwarmde terraskussens

Het verwarmen van je terras kan al snel in de papieren lopen, om nog maar over de CO2-uitstoot te zwijgen. Wij hebben de oplossing met verwarmde terraskussens! Deze unieke kussens zorgen ervoor dat je gasten niet alleen comfortabel, maar ook warm zitten. De verwarmde kussens kunnen terraswarmers op gas of elektrische warmtestralers volledig vervangen.

Afbeelding
Afbeelding

Licht en warmte

Is het buiten fris? Ook dan creeer je een fijne plek voor je gasten op het terras. Met de Dome-heater heb je een apparaat dat warmte en licht combineert. En dat met een super strak design.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw horeca terras!

Lisa serie
Afbeelding

DE LISA SERIE STOELEN EN KRUKKEN

De nieuwste creatie van designer Marcello Ziliani, de Lisa lijn, is geïnspireerd door het elegante interieur uit de jaren ’50 en ’60. Het frame en de zitconstructie van de lijn is uitgevoerd in een slim-line zodat de elegante stoelen in ieder interieur toepasbaar zijn. De uitgebreide keuze aan finishes van de frames maakt het een trendy en door architecten graag geziene meubellijn. De keuzes in stoffering van de zitting en rug zijn talrijk.Optioneel is de Lisa uit te voeren met een houten zitting en rug in Beuken, Amerikaans Walnoot of Eiken.

BINNEN KIJKEN

Stukje Italië in Zwolle

Blij verrast waren Hetty en Pietro toen ze de showroom van Homint in Emmeloord bezochten. Samen met ontwerpster Nienke werden de puntjes op de 'i' gezet van het interieur dat het moderne Italië weerspiegeld. Een interieur dat je moet ontdekken. Er zijn zoveel details gebruikt!

Ontdek het interieur >

Afbeelding

INSPIRATIONS MAGAZINES

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding