Projectinrichter Homint

CREATIEVE PROJECTINRICHTERS

Al meer dan 30 jaar leveren wij als projectinrichter kwalitatief hoogwaardig horeca- en projectmeubilair. Projectinrichting is onze passie. Creativiteit zit in ons DNA. Met deze mindset bedenken, ontwerpen en realiseren wij interieuroplossingen die werken.

PROJECTINRICHTER MET HORECA HART

De horeca en recreatieve sector is voortdurend in ontwikkeling. Beleving, gastvrijheid en originaliteit staan hierbij voorop. Al sinds onze oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in totaal concepten voor de horeca, van luxe restaurants tot gezellige cafés en gerenommeerde hotel ketens. Wij houden een scherp oog op ontwikkelingen binnen de horeca en spelen hier op in met onze inrichtingen. Zo bent u altijd bij met de nieuwste trends.

UNIEKE INTERIEURCONCEPTEN

Uw onderneming is uniek en onderscheidt zich door een eigen uitstraling en identiteit: een eerste indruk is bepalend. Een combinatie van decor- en interieurbouw, kleurgebruik, decoraties, al dan niet op basis van een thema en lichtconcepten zorgen ervoor dat uw onderneming tot leven komt. Wij weten als projectinrichter met jarenlange ervaring als geen ander hoe deze elementen geïntegreerd kunnen worden tot een sfeervol en uniek interieurontwerp. Inspiratie nodig? Bekijk onze gerealiseerde projectinrichtingen.

Afbeelding

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Creatieve projectinrichter

“Waaraan ik kan merken dat het interieur is gelukt, is dat mensen binnen komen en een Italiaanse stijl herkennen. Het zit in het design. Mensen hebben het idee dat ze overal verrast worden door dingetjes maar toch is het totale plaatje rustig en ruim opgezet. Dat vinden ze ook prettig. Mensen komen binnen en gaan eerst alles bekijken. Er zijn zoveel details gebruikt. Je wilt het interieur ontdekken.”

Hetty D’Andrea | Eigenaresse


DESKUNDIG ONTWERPADVIES

Onze missie is het bieden van gastvrije interieuroplossingen waarmee onze klanten het maximale uit hun bedrijfsvoering halen. Hierbij is een passend en sfeervol eindresultaat ons doel. Samen met onze deskundige interieurontwerpers brengen wij uw wensen in kaart waarna wij een ontwerp voorstel maken. Dit ondersteunen wij met inspirerende moodboards en 3D impressies.

ALTIJD DICHTBIJ

Met zes showrooms in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt is. Vanuit ons centrale magazijn in Emmeloord leveren wij een uitgebreid assortiment meubilair direct uit voorraad. Naast meubilair van gerenommeerde merken en designers, leveren wij ook onder ons eigen Homint label en bieden wij maatwerk oplossingen. Ons eigen logistieke apparaat en ons enthousiaste team voor service en montage staan garant voor tijdige leveringen en een efficiënte inhuizing. Kortom: als projectinrichter bieden wij het complete totaalpakket aan, van unieke en sfeervolle inrichtingen tot hoogwaardig meubilair.

Afbeelding

KENNIS MAKEN

Het team van Homint staat dagelijks voor u klaar met passie voor hun vak. Eigenlijk is ons enthousiaste en betrokken team de meerwaarde van Homint. Wij vinden het daarom tijd om u kennis te laten maken met hen.

Afbeelding

Claudia Oosterveen
Interieurontwerpster

Afbeelding

Nienke Idzerda
Interieurontwerpster

Afbeelding

Stephen Urmston
Verkoopadviseur

Afbeelding

Anton Perquin
Verkoopadviseur

Afbeelding

Roy Hof
Verkoopadviseur

Afbeelding

Belle van Kuppeveld
Verkoopadviseur

Afbeelding

Henriëtte Welmers
Verkoopadviseur

Afbeelding

Nynke Hilberding
Verkoopadviseur

EEN AFSPRAAK MAKEN

Wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend interieuradvies of heeft u een andere vraag voor ons? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[email protected]