Homint maakt bewuste keuzes voor een duurzame toekomst. Dit doen we niet alleen als bedrijf, maar ook als adviseur naar onze klanten toe. Verkoopadviseur Nynke Hilberding draagt het milieu en duurzaamheid een warm hart toe en bespreekt dit graag met klanten. Maar wat kunnen onze klanten van Homint verwachten als het gaat om duurzaamheid? Nynke legt het in dit artikel verder uit.
In de horeca is een goede akoestiek essentieel voor een prettige beleving. Slechte akoestiek kan ervoor zorgen dat gasten elkaar moeilijk verstaan en het geluidsniveau oncomfortabel hoog wordt. Ontdek in deze blog de beste akoestische oplossingen om een aangename en sfeervolle omgeving te creëren.
De tijd van ‘zoveel mogelijk stoelen per vierkantemeter’ is voorbij. De gast wil meer op een horecaterras: Sfeer en beleving staan centraal. Ook buiten. Maar waar begin je bij het indelen van een terras? Onze ontwerpster Nienke Idzerda geeft je slimme tips die je direct in de praktijk kunt brengen.
Trends komen en gaan. Ook in 2022 gebeurt er weer veel op interieurgebied. Groener, flexibeler, spraakmakender: dit zijn de trends voor horeca interieurs in 2022.
Heeft uw zaak nog de gewenste uitstraling of kan het interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Een paar kleine aanpassingen hebben al een groot effect. Met de handige restyling tips van onze interieuradviseurs is uw inrichting er weer helemaal klaar voor!
Het terrasseizoen staat weer voor de deur staat. Is uw terras er al klaar voor? Het terras is hét visitekaartje van uw zaak, daar moet alles aan kloppen. Zorg dat uw terras er piekfijn bijstaat en ga aan de slag met onze handige checklist
Minder verspillen, kosten besparen, goed doen voor het milieu én meubels eindeloos gebruiken. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, dat is het niet. Met circulaire meubilair wordt dit werkelijkheid. Deze meubels zijn dusdanig ontwikkeld dat ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. De oude meubels dienen namelijk weer als grondstof voor nieuw meubilair.
Als de temperatuur beneden de zomerse waarde is, hoeft dit niet te betekenen dat uw terrasomzet daalt. Met een doordacht plan en slimme producten verlengt u het terrasseizoen. Zowel in de winter, voor- en najaar trek je met slimme aanpassingen mensen naar je terras.
Misschien is het goed voor de drankomzet want de drank wiebelt gemakkelijk over de glazen. Een ander voordeel kunnen wij niet bedenken. Ergernis nummer 1 op het horecaterras zijn wiebelende tafels. Leg de bierviltjes maar weer op de tafels en niet meer eronder... Wij hebben de oplossing met zelfstabiliserende onderstellen!
It’s a wrap! Met een voldaan gevoel hebben we afscheid genomen van de Horecava. Wat hebben we een leuke ontmoetingen gehad op onze stand. We wilden onze bezoekers inspireren, op nieuwe ideeën brengen en met een frisse blik laten kijken naar hun horeca-interieur en - exterieur. En dat is gelukt! We genieten nog even na… geniet je mee?
Van deze eigenzinnige trend kunnen wij geen genoeg krijgen! Dompel uw gasten onder in grootstedelijke allure met dé interieurtrend van nu: boutique hotel. Niet alleen voor unieke hotels, ook geschikt voor restaurants en cafés met lef. Deze geheimzinnige en chique interieurstijl is een mix van modern design met klassieke elementen en een vleugje exotische accenten. Typerend zijn de donkere en warme kleuren in combinatie met luxe materialen. Deze eigenzinnige interieurstijl zorgt altijd voor een uniek welkom gevoel. Durft u het aan om met deze stijl aan de slag gaan?
Muren mogen weer gezien worden. Een trendy behangetje doet wonderen: het geeft de hele ruimte een totale make-over. Behang suf? Niet met deze trends. Behang is here to stay. Simpel, snel, relatief goedkoop en een échte sfeermaker. Tijd om uw wanden in een nieuw jasje te steken. Benieuwd naar de nieuwste trends? Wij zetten ze graag op een rijtje.
Verlichting is het ondergeschoven kindje van projectinrichting. Terwijl er veel aandacht wordt besteed aan een prachtig en sfeervol interieurconcept, wordt verlichting er vaak een beetje bij gedaan. Juist de verlichting maakt of breekt de sfeer en is hierdoor ontzettend belangrijk. Helaas zien wij in de praktijk dat verlichting vaak niet goed toegepast wordt. Een goed uitgekiend lichtplan biedt uitkomst. De juiste verlichting kan een restaurant, hotel of café laten sprankelen door specifieke accenten te leggen. Het lijkt zo makkelijk maar verlichting wordt vaak nog steeds niet goed toegepast. Wij laten u graag het licht zien.