Horeca barkrukken en barstoelen

Horeca barkrukken en barstoelen

De typische horeca barkruk is in vrijwel elke gezellige bruine kroeg te vinden. En tegenwoordig niet alleen meer aan de bar. Steeds vaker doet de barkruk zijn intrede in diverse horeca gelegenheden. Het gezellige ‘hoog’ zitten gecombineerd met goed zitcomfort zorgt voor een ongedwongen samenzijn.

De horeca barkruk, helemaal van nu en multifunctioneel

De tijd van de standaard houten barkrukken ligt ver achter ons. Barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal en kunststof en in verschillende kleuren en stofferingen. Een moderne variant op de barkruk is de barstoel, comfortabel en hip relaxen met een steuntje in de rug. De barstoel is stijlvol en past in elk interieur Hierdoor is de barkruk helemaal van nu en past het in verschillende interieurstijlen, van stoer tot trendy. Barkrukken zijn multifunctioneel: gebruik ze als vervanger voor de gewone restaurant stoel en combineer ze met een mooie hoge tafel, de ideale plek om heerlijk te dineren. Of maak er een echte eyecatcher van. Decoreer de barkruk met een grote vaas bloemen of gebruik hem als stoere zuil. Mogelijkheden genoeg!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Breed assortiment horeca barkrukken en barstoelen


Ervaar het hoog zitten in één van onze showrooms en kom ons brede assortiment bewonderen. Met een ongekend assortiment in barkrukken en barstoelen zit er altijd wel iets voor u bij. Onze interieurontwerpers helpen u graag met het maken van een goede selectie horeca barkrukken.