Horeca tafels

Horeca tafels

Uitgebreid dineren en borrelen wordt een feestje aan de mooiste horeca tafels. Op zoek naar stevige café tafels of stijlvolle eettafels voor uw restaurant? Van stamtafels en statafels tot dinertafels, wij hebben altijd de horeca tafels die u zoekt. Kies uit onze standaard modellen of stel uw tafels zelf samen met onze brede collectie tafelbladen en tafelonderstellen.

Stel zelf uw horeca tafels samen: Tafelbladen | Tafelonderstellen 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 33

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 33

Pagina
per pagina

Stel zelf uw horeca tafels samen

Mix and match! Met ons brede assortiment tafelbladen en tafelonderstellen stelt u helemaal zelf uw eigen unieke horeca tafels samen. Verschillende combinaties zijn mogelijk, zo is geen enkele tafel hetzelfde. U kunt kiezen uit ruim 31 verschillende onderstellen en meer dan 30 tafelbladen in verschillende kleuren, vormen en materialen. Ronde, vierkante of rechthoekige tafels? Wij hebben ze. Alle tafelbladen zijn ‘horeca-proof’, dat wil zeggen dat ze sterk, krasbestendig en eenvoudig schoon te maken zijn. Gecombineerd met onze stevige tafelonderstellen bent u verzekerd van stijlvolle en stabiele horeca tafels. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de standaard modellen tafels in ons assortiment.

Met alleen wat horeca tafels heeft u nog geen sfeervol interieur. Het complete plaatje moet kloppen! Wij denken graag van A tot Z met u mee. Wij kijken o.a. naar een optimale indeling, efficiënte routing, prettige akoestiek en de complete uitstraling van uw zaak. Vraag ons gerust naar onze mogelijkheden.

Handige tips: zo kiest u de juiste tafels

Hou bij het kiezen van uw horeca tafels rekening met de gewenste indeling van uw restaurant of café. Plaatst u restaurant tafels bij een (wand)bank? Kies dan voor tafels met een centraal onderstel, dit maakt doorschuiven makkelijker. Tafelonderstellen met vier poten nemen meer ruimte in beslag. Hou hier rekening mee wanneer u tafels vlak naast elkaar zet. Uw gasten willen niet hutjemutje op elkaar gepropt worden en op het bord van de buurman kijken. Kijk ook kritisch naar de tafelindeling. Niemand wordt blij van propvolle tafels, zorg dat er naast de aankleding voldoende ruimte overblijft om gemakkelijk en uitgebreid te tafelen. Zo blijven uw gasten langer zitten.

Denk daarnaast na over een flexibele indeling. Schuif kleinere horeca tafels aan elkaar voor grote groepen. Hiermee voorkomt u dat gasten die met zijn tweetjes zijn aan een 4- of 6-persoons tafel plaatsnemen waardoor de overige stoelen leeg blijven. U kunt uit diverse vormen tafels kiezen maar niet iedere vorm is even praktisch. Ronde restaurant tafels zijn gezelliger maar ook minder praktisch. Net als de vorm, is ook het type stoel van invloed op de ruimte. Stoelen met armleuningen nemen meer ruimte in. Zonder armleuning past er gemiddeld één persoon extra aan een tafel. 

Kunt u wel wat hulp gebruiken met een optimale indeling van uw horeca tafels of vindt u het lastig kiezen? Wij denken graag met u mee. 

Kom sfeer proeven

Uw nieuwe horeca tafels wilt u natuurlijk kunnen uittesten, zien en aanraken. Dat snappen wij als de beste. Daarom kunt u terecht in één van onze zes showrooms, zo zijn wij altijd dicht in de buurt. In onze showrooms kunt u komen sfeer proeven. Is de kleur goed, blijft er voldoende ruimte vrij en zijn de tafels stevig genoeg? Naast tafels voor de horeca vindt u in onze showrooms een breed aanbod horeca meubilair. Zo kunt u direct bijpassende stoelen uitkiezen, handig!


Kom vrijblijvend bij ons sfeer proeven. Een afspraak maken is niet nodig. Wij zijn maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur geopend en op vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur.