Horeca meubilair

HORECA MEUBILAIR

De inrichting van uw zaak begint met de keuze van geschikt horeca meubilair. Een sfeervolle inrichting is hét visitekaartje van uw onderneming. Belangrijk dus om de juiste horeca meubels te kiezen en perect af te stemmen op de gewenste sfeer en uitstraling. Met ons brede assortiment is er voor iedere gewenste sfeer geschikt meubilair te vinden.

ONS BREDE ASSORTIMENT HORECA MEUBILAIR

Horeca stoelen
Horeca barkrukken
Horeca fauteuils
Horeca tafels
Horeca tafelbladen
Horeca banken
Horeca verlichting
Horeca terrasmeubilair


Totaalinrichting

 

Wij creeëren al 30 jaar sfeervolle, unieke en gastvrije horeca interieurs. Hulp nodig met de inrichting van uw zaak? Schakel onze interieurontwerpers in.

COMBINEER VERSCHILLENDE STIJLEN HORECA MEUBELS

Is de inrichting van uw restaurant, café, hotel of cafetaria toe aan een nieuwe look? In een handomdraai geeft u uw interieur een frisse look met behulp van nieuwe meubels. Met onze brede collectie horeca meubilair is er voor iedere stijl en sfeer hét perfecte bijpassende meubilair te vinden. Horeca meubels kenmerken zich door oerdegelijke kwaliteit, functionaliteit en een prachtige afwerking. Het oog wil namelijk ook wat! Uw gasten verwachten meer. De aankleding en inrichting spelen een steeds grote rol. Vooral met de toenemende concurrentie is het belangrijk dat uw onderneming er uit springt. Door middel van een unieke inrichting kunt u zich onderscheiden. Het is steeds gebruikelijker om verschillende stijlen, materialen en kleuren te combineren voor een speels en sfeervol effect. Kies voor metalen meubilair gecombineerd met hout voor een stoere look, maak gebruik van fluwelen stoffen voor een luxe uitstraling en kleed het geheel leuk aan met accessoires.

BESTELLEN VIA DE WENSLIJST

Wat leuks gevonden? Zet het op uw wenslijst en shop lekker door. De wenslijst kunt u naar ons versturen voor een offerte aanvraag. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Kunt u niet wachten? Even naar ons bellen gaat sneller. Wij zijn te bereiken op +31 (0)527 63 12 20. Doet u de groetjes aan onze receptioniste? 

LAAT U INSPIREREN

Met zoveel keuze is het lastig kiezen. Inspiratie nodig? Onze inspiratie pagina is gevuld met boordevol tips, ideeën en trends. Regelmatig zetten wij hier nieuw meubilair in de spotlights. Blader ook eens ons INSPIRATIONS magazine door en bekijk één van onze sfeervolle inrichtingen. Heeft u zelf een lumineus idee maar weet u niet precies hoe u dit kunt realiseren? Laat onze interieurontwerpers u helpen in de keuze voor bijpassende horeca meubilair.

Afbeelding
Afbeelding


"Op zoek naar nieuwe horeca meubels en vindt u het lastig kiezen? Samen met mijn collega’s help ik u graag met het neerzetten van de juiste sfeer. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op."

Nathalie van der Vegt
Interieurontwerpster 

KOM SFEERPROEVEN

Met zes showrooms verspreid over Nederland, zijn wij vrijwel altijd bij u in de buurt te vinden. Kom al onze horeca meubels in het echt bewonderen en proef de sfeer. Iedere werkdag tussen 08:00 - 17:00 zijn onze showrooms geopend. In onze showrooms staan onze interieurontwerpers voor u klaar. Zij helpen u met de selectie van horeca meubilair en geven u advies over de inrichting van uw zaak. Zien we u straks? De koffie staat klaar!

Vind een showroom bij u in de buurt >