Horeca meubilair

HORECA MEUBILAIR

De inrichting van uw zaak begint met de keuze van geschikt horeca meubilair. Een sfeervolle inrichting is hét visitekaartje van uw onderneming. Belangrijk dus om de juiste horeca meubels te kiezen en perect af te stemmen op de gewenste sfeer en uitstraling. Met ons brede assortiment is er voor iedere gewenste sfeer en elk budget geschikt meubilair te vinden.

ASSORTIMENT HORECA MEUBILAIR

Horeca stoelen
Horeca barkrukken
Horeca fauteuils
Horeca decoratie
Horeca verlichting
Horeca tafelonderstellen
Horeca banken
Horeca terrasmeubilair
Horeca tafels
Horeca tafelbladen

Totaalinrichting

Wij creeëren al 30 jaar sfeervolle, unieke en gastvrije horeca interieurs. Hulp nodig met de inrichting van uw zaak? Schakel onze interieurontwerpers in.

INSPIRATIE & TIPS

Terras inrichting
restaurant tips
Terrasseizoen verlengen

LAAT U INSPIREREN

Met zoveel keuze is het lastig kiezen. Inspiratie nodig? Onze inspiratie pagina is gevuld met boordevol tips, ideeën en trends. Regelmatig zetten wij hier nieuw meubilair in de spotlights. Blader ook eens ons INSPIRATIONS magazine door en bekijk één van onze sfeervolle inrichtingen. Heeft u zelf een lumineus idee maar weet u niet precies hoe u dit kunt realiseren? Laat onze interieurontwerpers u helpen in de keuze voor bijpassende horeca meubilair.

Bekijk onze Inspirations >

Afbeelding

BESTELLEN & LEVERING

Heeft u dé perfecte stoelen en tafels gevonden? Vraag dan direct online een prijsaanvraag aan. Prijzen zijn afhankelijk van de afname. Na uw prijsaanvraag sturen wij u zo snel mogelijk een offerte toe. Wij leveren onze horeca meubels in de meeste gevallen direct uit voorraad binnen 1 tot 7 dagen al leveren. Wel zo snel en makkelijk.

KOM SFEERPROEVEN!

Met zes showrooms verspreid over Nederland, zijn wij vrijwel altijd bij u in de buurt te vinden. Kom al onze horeca meubels in het echt bewonderen en proef de sfeer. Iedere werkdag tussen 08:00 - 17:00 zijn onze showrooms geopend. In onze showrooms staan onze interieurontwerpers voor u klaar. Zij helpen u met de selectie van horeca meubilair en geven u advies over de inrichting van uw zaak. Zien we u straks?

Vind een showroom bij u in de buurt >

Afbeelding

 

“Op zoek naar nieuwe horeca meubels en vindt u het lastig kiezen? Samen met mijn collega’s help ik u graag met het neerzetten van de juiste sfeer. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op. ”

Claudia Oosterveen | Interieurontwerpster