PROJECTINRICHTING IS ONZE PASSIE,

CREATIVITEIT ZIT IN ONS DNA


Met deze mindset bedenken, ontwerpen en realiseren wij al meer dan 30 jaar sfeervolle en unieke horeca- en projectinrichtingen. Wij creëren nieuwe belevingswerelden in bestaande en nieuwe concepten: van restaurants tot hotels, cafés en bedrijfsrestaurants. Als toonaangevende en creatieve projectinrichter bieden wij totaaloplossingen passend bij uw bedrijfsuitstraling en budget. Dat doen wij door net even iets verder te kijken. Wij adviseren ook over akoestiek, vloerkeuze en optimale routing. Het volledige inrichtingsproces nemen wij uit handen: van creatief ontwerp tot realisatie en inrichting. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis inspiratiesessie aan waarin wij elkaar en uw inrichtingswensen beter leren kennen.

Projectinrichting
Interieurontwerpster Nienke van Homint


"Heerlijk om creatief mee te mogen denken met de klant. Op welke wijze kunnen we trends vertalen, hoe versterken we de uitstraling van het bedrijf zodat het helemaal eigen en uniek wordt en hoe optimaliseren we de indeling en de route? Die uitdaging is en blijft onze passie."

Nienke Idzerda
Interieurontwerpster Homint

SFEERVOLLE HORECA INTERIEURS

Ons hart gaat sneller kloppen van interieur uitdagingen in de horeca. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van unieke en gastvrije horeca interieurs. Onze visie is dat het interieur van een zaak medebepalend is voor de aantrekkingskracht, de smaakbeleving en het succes van de onderneming. De inrichting moet gasten aantrekken en uw gasten de sfeerbeleving geven die aansluit op de ambiance en gerechten uit uw keuken.

Onze interieurontwerpers hebben jarenlange ervaring in projectinrichting en onderscheiden zich met fraaie ontwerpen en geraffineerde uitwerkingen van inrichtingsprojecten. Welke uitstraling uw zaak ook nastreeft, wij creëren steeds de optimale sfeer.

Horeca projectinrichting

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE CREATIES

Cafetaria inrichting
Restaurant inrichting
Horeca inrichting

PROJECTINRICHTING
VAN IMPRESSIE TOT EINDRESULTAAT

Inrichting is mensenwerk. Een perfect uitgekiende inrichting komt niet zomaar tot stand. Iedere projectinrichting start bij ons met een inspiratiesessie waarin wij uw wensen vertalen naar een creatief ontwerp. Dit idee werken we helemaal uit waarbij we in alle facetten van uw inrichting kunnen meedenken. Van vloerkeuze, type wandbekleding, raamdecoratie, akoestiek, verlichting en de keuze voor het meubilair. Dit alles wordt harmonieus op elkaar afgestemd in het ontwerp waardoor het een sfeervol geheel vormt waarin uw gasten graag vertoeven. Indien gewenst leveren wij uw project turn-key op.

Inspiratiesessie

INSPIRATIESESSIE

Samen brengen wij uw inrichtingswensen in kaart en ontdekken de in te richten ruimte

Creatief interieurontwerp

CREATIEF ONTWERP

Dit vertalen wij naar een creatief ontwerp ondersteund met tekeningen en 3D-ontwerpen.

Homint projectinrichting

PROJECTBEGELEIDING

Wij bewaken de voortgang en onderhouden de contacten met alle betrokken partijen.

Projectinrichting horeca

INRICHTING

Onze interieurontwerpers gaan aan de slag met de inrichting en styling. Uw nieuwe interieur komt tot leven! 

Claudia


"Wij denken van scratch af aan mee met de klant. Wat zijn de ambities, wat is de huisstijl en welke inrichting past bij dat concept?"

Claudia Oosterveen
Interieurontwerpster 

DIENSTEN

Van totaal projectinrichting tot inrichtingsadvies en verlichtings-plannen. Er komt veel bij de inrichting van een project kijken. Onze inrichtingsvoorstellen stemmen wij precies af op uw wensen waarbij we rekening houden met sfeer, functionaliteit en de ruimte. Vergeet de verlichting niet! In een verlichtingsplan brengen wij uw onderneming sfeervol tot leven. U kunt ons inschakelen voor de complete inrichting van uw project maar ook voor inrichtings- en verlichtingsplannen.

Inrichtingsadvies
Verlichtingsplan

Collages & 3D impressies
Een levendig beeld van het eindresultaat

Letz Meat is een goed voorbeeld van een project waarbij wij het ontwikkelen van een horecaconcept in al zijn facetten hebben ingezet.Van moodboard en ruwe impressieschets tot een volledig gedetailleerd 3D ontwerp. 

Een conceptontwerp wordt door onze interieurontwerpers ontwikkeld op basis van de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die een locatie biedt. Het concept bestaat uit een maatwerk advies voor kleur- en materiaalgebruik, wandbekleding, vloeren, verlichting en meubilair. 

Het creatief concept voor Letz Meat was een schot in de roos. Wij hebben samen met onze partners een sfeervol interieur afgeleverd.Heeft u ook plannen? Neem gerust contact op met onze interieurontwerpers en laat u inspireren!

3D interieurontwerp Letz Meat door Homint

MAAK KENNIS MET ONZE INTERIEUR DESIGNERS

Onze meerwaarde? Ons gepassioneerde team. Wij vinden het daarom hoog tijd om u kennis te laten maken met onze interieurontwerpers.

Afbeelding

Claudia Oosterveen
Interieurontwerpster

Afbeelding

Nienke Idzerda
Interieurontwerpster

KOM SFEERPROEVEN

Is uw horeca onderneming of bedrijfsruimte toe aan vernieuwing en wilt u meer informatie? Laten we dan kennis maken of kom sfeerproeven in één van onze zes showrooms bij u in de buurt. Daar staan onze interieurontwerpers met jarenlange ervaring in projectinrichting voor u klaar met passend advies.

Vind een showroom bij u in de buurt >