verwarmde terraskussens

verwarmde terraskussens

Een hot item op het terras (letterlijk!) is het verwarmde terraskussen. Een effectievere en duurzamere manier om gasten warm te houden als het buiten afkoelt. Ideaal om het terrasseizoen te verlengen. Verwarmde terraskussens kunnen energie slurpende terrasheaters zelfs volledig vervangen.

Bekijk ook: Terrasverwarming

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Energiezuinige terrasverwarming

Het verwarmen van uw terras kan al snel in de papieren lopen, om nog maar over de C02-uitstoot te zwijgen. Wij hebben de oplossing met verwarmde terraskussens! Deze unieke warmtekussens zijn velen malen zuiniger dan terrasheaters en zorgen ervoor dat uw gasten niet alleen comfortabel, maar ook warm zitten. De verwarmde kussens kunnen terrasheaters zelfs volledig vervangen. En dat levert een flinke energiebesparing op! Er kan tot wel 90% op energie worden bespaard door te kiezen voor verwarmde terraskussens.

Terrasheaters staan bekend als energie slurpers. Ze staan de hele dag aan, ook als het terras leeg is. Bovendien verwarmen ze vooral de buitenlucht en niet de gast. Veel energie gaat op deze manier verloren. Verwarmde terraskussens zijn velen malen effectiever. De werking is simpel: het warmtekussen gaat aan zodra een gast plaatsneemt. Gasten kunnen vervolgens zelf de warmte instellen en het kussen gaat vanzelf weer uit zodra een gast opstaat. Dat scheelt behoorlijk in het energieverbruik en daarom zijn de verwarmde kussens een energiezuinige vorm van terrasverwarming. Niet alleen fijn voor onze planeet, ook voor uw energierekening.

Voordelen van verwarmde terraskussens 

Warmtekussens voor het terras bieden vele voordelen. Ze zijn innovatief, comfortabel en energiezuinig. Dit maakt verwarmde terraskussens de ideale vorm van energiezuinige terrasverwarming. Wij lichten enkele voordelen uit:

• De kussens schakelen zichzelf aan en uit, geen energieverspilling dus!
• Iedere gast kan zelf de warmte instellen. Zo blijven gasten graag langer zitten
• Een effectievere manier van terrasverwarming, er gaat geen warmte verloren aan de buitenlucht
• Verwarmde terraskussens zijn velen malen zuiniger dan terrasheaters.
• De warmtekussens zijn te personaliseren met eigen logo en verkrijgbaar in diverse kleuren
• Nieuw: vanaf 2020 geldt in sommige provincies een subsidieregeling om de strijd aan te gaan tegen energie slurpende terrasheaters

Kom proef zitten

Benieuwd wat de verwarmde terraskussens voor uw terras kunnen betekenen? Kom proef zitten in een van onze showrooms. Met zes locaties zijn wij altijd dicht in de buurt. Onze interieurontwerpers en adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van energiezuinige terrasverwarming.