Armstoel Cobra

8514.0770
Armstoel Cobra Kleur frame: verchroomd Zit en rug : kunststof paars

Cobra is een projectstoel met 4 poten, die zo intensief stapelt dat 25 stuks op een transportwagen nog geen 2 meter hoog zijn. Zijn energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven hem een vriendelijke en moderne uitstraling. Aangenaam is Cobra zonder meer, het zitcomfort maakt zowel passieve als actieve zithoudingen mogelijk. Cobra is koppelbaar en zelfs een radiusopstelling behoort tot de mogelijkheden. Mede dankzij deze eigenschappen is Cobra ideaal voor kantines, eetcafé's en zalen met regelmatig wisselende opstellingen. Hij is in hout of kunststof verkrijgbaar en zitting en rug kunnen gestoffeerd worden.

Extra's:
- verschillende glijders
- rijenverbinding
- nummering
- bijbelafleg
- transportwagen
Productvoordelen:
- stapelbaar
- gecombineerd koppelbaar
- koppelbaar

De stoel Cobra is van het merk Casala. Casala staat voor projectmeubelen, meubelen die ingezet worden daar waar design zich functioneel moet bewijzen: in congreszalen en kerken, in kantoren, op universiteiten, bij overheden en in zorgcentra.

Stapelbaar en koppelbaar, transportmiddelen, nummering of opbergmogelijkheden zijn geen toevalligheden, ze zijn geïntegreerd in het ontwerp. Casala is wereldwijd in meer dan 20 landen actief. Het assortiment wordt in nauwe samenwerking met internationaal georiënteerde designers geproduceerd. De producten van Casala voldoen aan alle geldende Europese milieueisen, van het verminderen van de uitstoot van formaldehyde tot het gebruik van gerecyclede materialen. Casala produceert moderne projectmeubelen met een lange levensduur. Bij de ontwikkeling hiervan staan snelle handelingstijd, flexibel gebruik en technische innovaties voorop. Dat de stoelen er niet alleen goed uitzien maar ook comfortabel zijn, daarvoor staat de negentig jaar ervaring in de meubelindustrie garant. Meubelen worden grotendeels in Nederland en Duitsland geproduceerd. De onderdelen zijn afkomstig van technisch hoogwaardige toeleveranciers.Vijf jaar garantie op materiaal en constructie is voor ons geen enkel probleem. Veel van onze schoolmeubelen uit de jaren vijftig zijn nog steeds in gebruik, de onderdelen hiervan leveren wij nu nog.

More Information123
Designer Sigurd Rothe
Breedte (mm) 500
Diepte (mm) 570
Hoogte (mm) 820
Zithoogte (mm) 450
Hoogte armleggers 690
Bijzonderheden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan