Parker VI stoel

8514.1300
Parker VI stoel Volledig gestoffeerd met Georgia 49804 Uitgevoerd met verchroomd frame en 4 ongeremde wielen

De vorm van de schaal toont het al aan: Parker kan een fauteuil of een stoel zijn, afhankelijk van de hoogte van het onderstel. Maar dat is nog niet alles: kruisvoet (met of zonder wielen), verstelbare hoogte, neigfunctie en memory-return, dat alles maakt hem voor vele gelegenheden geschikt, van een ontmoetingsruimte via het zitje bij de open haard tot en met de lounge.

 

De Parker VI is een fauteuil van het merk Casala. Casala staat voor projectmeubelen, meubelen die ingezet worden daar waar design zich functioneel moet bewijzen: in congreszalen en kerken, in kantoren, op universiteiten, bij overheden en in zorgcentra.

Stapelbaar en koppelbaar, transportmiddelen, nummering of opbergmogelijkheden zijn geen toevalligheden, ze zijn geïntegreerd in het ontwerp. Casala is wereldwijd in meer dan 20 landen actief. Het assortiment wordt in nauwe samenwerking met internationaal georiënteerde designers geproduceerd. De producten van Casala voldoen aan alle geldende Europese milieueisen, van het verminderen van de uitstoot van formaldehyde tot het gebruik van gerecyclede materialen. Casala produceert moderne projectmeubelen met een lange levensduur. Bij de ontwikkeling hiervan staan snelle handelingstijd, flexibel gebruik en technische innovaties voorop. Dat de stoelen er niet alleen goed uitzien maar ook comfortabel zijn, daarvoor staat de negentig jaar ervaring in de meubelindustrie garant. Meubelen worden grotendeels in Nederland en Duitsland geproduceerd. De onderdelen zijn afkomstig van technisch hoogwaardige toeleveranciers.Vijf jaar garantie op materiaal en constructie is voor ons geen enkel probleem. Veel van onze schoolmeubelen uit de jaren vijftig zijn nog steeds in gebruik, de onderdelen hiervan leveren wij nu nog.

More Information123
Designer Kressel en Schelle
Besteleenheid (st)
Breedte (mm) 620
Diepte (mm) 620
Hoogte (mm) 800-920
Zitbreedte (mm)
Zitdiepte (mm)
Zithoogte (mm)
Hoogte armleggers 620-740
Bijzonderheden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan