Casala armstoel Lynx I

8514.0310
Casala armstoel Lynx I Frame: verchroomd rug en zitting: oplegstoffering Stof Xtreme plus Diablo ys101

De vloeiende, zachte vormen van de kunststof schaal maken dat Lynx III inzetbaar is in verschillende situaties. Daarnaast biedt hij de functionaliteiten van een ultrasnel verbindbare zaalstoel: 80 stoelen kunnen in drie minuten solide ge- of ontkoppeld worden. Alleen de stoel iets optillen is voldoende, verder zijn geen handelingen nodig om een solide koppeling te maken.

Optionele nummering is mogelijk, bij de draadloze digitale versie wordt het stoelnummer door een scanner geprogrammeerd. Lynx III is verkrijgbaar met en zonder armleuningen, deze uitvoeringen kunnen onderling gecombineerd worden. De elegant vormgegeven schaal kan tevens gestoffeerd geleverd worden.

De stoel Lynx is van het merk Casala. Casala staat voor projectmeubelen, meubelen die ingezet worden daar waar design zich functioneel moet bewijzen: in congreszalen en kerken, in kantoren, op universiteiten, bij overheden en in zorgcentra.

Stapelbaar en koppelbaar, transportmiddelen, nummering of opbergmogelijkheden zijn geen toevalligheden, ze zijn geïntegreerd in het ontwerp. Casala is wereldwijd in meer dan 20 landen actief. Het assortiment wordt in nauwe samenwerking met internationaal georiënteerde designers geproduceerd. De producten van Casala voldoen aan alle geldende Europese milieueisen, van het verminderen van de uitstoot van formaldehyde tot het gebruik van gerecyclede materialen. Casala produceert moderne projectmeubelen met een lange levensduur. Bij de ontwikkeling hiervan staan snelle handelingstijd, flexibel gebruik en technische innovaties voorop. Dat de stoelen er niet alleen goed uitzien maar ook comfortabel zijn, daarvoor staat de negentig jaar ervaring in de meubelindustrie garant. Meubelen worden grotendeels in Nederland en Duitsland geproduceerd. De onderdelen zijn afkomstig van technisch hoogwaardige toeleveranciers.Vijf jaar garantie op materiaal en constructie is voor ons geen enkel probleem. Veel van onze schoolmeubelen uit de jaren vijftig zijn nog steeds in gebruik, de onderdelen hiervan leveren wij nu nog.

More Information123
Designer Kommer Kors and Esquisse
Besteleenheid (st)
Breedte (mm) 570
Diepte (mm) 580
Hoogte (mm) 850
Zitbreedte (mm)
Zitdiepte (mm)
Zithoogte (mm) 460
Hoogte armleggers 650
Bijzonderheden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan