Beeldmateriaal: Eijffinger 

Muren mogen weer gezien worden. Een trendy behangetje doet wonderen: het geeft de hele ruimte een totale make-over. Behang suf? Niet met deze trends. Behang is here to stay.  Simpel, snel, relatief goedkoop en een échte sfeermaker. Tijd om uw wanden in een nieuw jasje te steken. Benieuwd naar de nieuwste trends? Wij zetten ze graag op een rijtje.

NATURE IS CALLING 

Behangtrend: breng de natuur naar binnen

De natuur naar binnen halen is één van de interieurtrends van nu en aankomend jaar. Groen is helemaal in. Ook andere lichte en natuurlijke kleuren doen steeds vaker hun intrede in diverse interieurs. Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en rotan en gebruik van losse vormen. Rust en authenticiteit staan centraal. Dit zien we ook terug in slow living interieurs waarbij natuurlijke materialen en groen de basis vormen. Wat betreft het behang ligt de focus op natuurlijke vormen en structuur. Een voorbeeld is behang met houtstructuur. Mag het wat gedurfder en drukker? Breng dan behang met bladeren en natuurlandschappen aan. Maak het plaatje helemaal af met grote planten. 

FLOWER POWER

Behangtrend: flower power

Wie zegt dat bloemen alleen voor op tafel zijn? Plak ze tegen de muur met modern behang en tover uw muur om in een echte eyecatcher. Maak het niet direct te bont. Het is beter om één muur te kiezen die er tussenuit mag springen. Met het behang wordt de muur als het ware één groot schilderij: je blijft er maar naar kijken en je kan er niet omheen. Een ding is zeker, met een moderne bloemenprint op de muur creëert u een echt ‘wow-effect’. Bijkomend voordeel? Deze bloemen hebben geen water nodig. Het behang kan overigens wel schoongemaakt worden met een nat doekje. Wel zo handig! 

SHAPES

Behangtrend: vormen

Muren mogen gezien worden. Dat wordt duidelijk met geometrische designs en gekke vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van driehoekjes tot ruitjes of cirkels. Geometrische vormen doen het in combinatie met fluwelen stoffen goed in een chique interieurstijl. Maar ook in moderne interieurs zorgen de vormen voor een speels effect. Want ons betreft zijn gekke vormen altijd een goed idee! 

THE SKY IS THE LIMIT

Wat betreft het behang mogen we helemaal los gaan. Een fris behangetje kan de hele ruimte laten sprankelen.  Een sfeervolle touch aanbrengen in uw inrichting? Kijk eerst eens naar de wanden. Wij kijken graag met u mee. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op. 

MEER BEHANG INSPIRATIE