Terras
Horeca terras inrichting: een doordachte indeling verkoopt zichzelf
De tijd van ‘zoveel mogelijk stoelen per vierkante meter’ is voorbij. De gast wil meer op een horecaterras: sfeer en beleving staan centraal. Ook buiten. Maar waar te beginnen bij het indelen van...
Checklist: zo is uw terras er (weer) klaar voor
Het terrasseizoen staat weer voor de deur. Is uw terras er al klaar voor? Het terras is hét visitekaartje van uw zaak, daar moet alles aan kloppen. Zorg dat uw terras er piekfijn bijstaat en ga aan...
Horeca terras trend 2019: Buiten is het nieuwe binnen
Voor het horeca terras signaleerden wij een ultieme terras trend. Welke dat is? Aan de hand van de interieurtrends laten we het u zien.
Het is altijd terrasweer! Verleng het terrasseizoen
Als de temperatuur beneden de zomerse waarde is, hoeft dit niet te betekenen dat uw terrasomzet daalt. Met een doordacht plan en slimme producten verlengt u het terrasseizoen. Zowel in de winter,...
Ergernis #1 op het terras: wiebelende tafels
Misschien is het goed voor de drankomzet want de drank wiebelt gemakkelijk over de glazen. Een ander voordeel kunnen wij niet bedenken. Ergernis nummer 1 op het horecaterras zijn wiebelende tafels....