It’s a wrap! Met een voldaan gevoel hebben we afscheid genomen van de Horecava. Wat hebben we een leuke ontmoetingen gehad op onze stand. We wilden onze bezoekers inspireren, op nieuwe ideeën brengen en met een frisse blik laten kijken naar hun horeca-interieur en - exterieur. En dat is gelukt! We genieten nog even na… geniet u mee?

DIT WAS HORECAVA 2018

Van 8 tot en met 11 januari was de Amsterdam RAI het Walhalla voor horeca- en foodprofessionals. Ook wij waren weer vertegenwoordigd met een stand vol inspiratie en ideeën voor horeca-ondernemers. We lieten u meekijken naar de trends die bepalend zullen zijn in 2018. Maar dat niet alleen! Bezoekers konden direct aanschuiven bij onze ontwerpers voor een booster sessie voor hun interieur. We dachten mee over een eigen en vooral slimme indeling van het interieur en het terras. Trends en technologisch ontwikkelingen. Het lijkt wel of ze elkaar steeds sneller opvolgen. Heerlijk vinden we het om ze te volgen en zetten daarbij graag de toon. Van luxueus Boutique tot onverwoestbaar Industrieel. In onze stand lieten we u graag meekijken naar de mooiste sferen. We zetten ze nog een keer voor u op een rij:

BOUTIQUE

Boutique interieurtrend
Luxe mag weer gezien worden. Rijke materialen, goud, marmer en massief hout kenmerken de stijl Boutique. Vergrijsde tinten, cobalt blauw, poeder roze en Engels groen komen helemaal tot hun recht binnen dit interieur. Combineer dit met een visgraat vloer om uw gasten onder te dompelen in een wereld die een knipoog geeft naar de gouden eeuw. 

Krijgt u geen genoeg van deze trend? Wij schreven eerder al een blog over interieurtrend boutique >

RETRO

Retro inteieurtrend
De retro revival is nog lang niet op zijn retour. In 2018 zijn de ronde vormen, gebogen hout, vintage leer en geweven stoffen graag geziene gasten in het horeca-interieur. Door te spelen met de kleuren okergeel en jeans blauw krijgt de stijl een geheel eigen gezicht. 

PASTEL

Pastel interieurtrend
Scandinavian living is terug te zien in de stijl Pastel die aan alle kanten zachtheid uitstraalt. Fluweelzachte kleuren die terugkomen in de gebruikte materiaal. Zacht in vorm. Kleuren die blenden op een basis van wit. Heerlijk zoet, wij watertanden ervan! 

INDUSTRIEEL

Industrieel interieurtrend
Het materiaal mag gezien worden! Grof leer,beton, metaal met lasnaden, corten finish. We kunnen geen genoeg krijgen van de industriële trend. Materialen mogen hergebruikt worden en het doorleefde karakter geeft stijl aan het horeca-interieur. Metro tegels en schoolbordverf maken het geheel helemaal af.

URBAN JUNGLE

Urban Jungle interieurtrend

Een stijl die alle zintuigen prikkelt is de Urban Jungle. Weelderige vormen gecombineerd met natuurlijke kleuren vormen de basis. In het horecameubilair zien we veel gevlochten rotan, jute en lichte houtkleuren terugkomen. Planten in terracottapotten maken deze stijl helemaal compleet.

EEN SPANNENDE MIX

Een stijl gebruiken we als richtlijn om een uniek concept neer te zetten. Want wij willen dat een horecaonderneming met een interieur van Homint, zich onderscheidt van de rest. Het interieur van een horecagelegenheid vraagt om een eigen gezicht. Een plek die uitnodigend is om plaatst te nemen en onderscheidend is van de concurrentie. Want waarom moet iemand specifiek in uw café of restaurant plaatsnemen? We lieten het zien in onze stand tijdens de Horecava.

EYECATCHERS IN ONZE STAND

 

Bekijk de eyecatchers online: 
Kruk Collin
Loungestoel Tondina
Armstoel Mason
Fauteuil William 

EN NU AAN DE SLAG

Voor iedereen die onze stand heeft bezocht: Bedankt voor uw bezoek! We hopen dat u met een flinke dosis inspiratie en vernieuwde blik naar het interieur van uw onderneming kijkt. En dan nu… de praktijk; de toepassing in de zaak. Heeft u daar nog hulp bij nodig? Maak vrijblijvend een afspraak bij een vestiging in uw buurt. Kom nog een keer sfeer opsnuiven in onze showrooms. Of nodig ons uit om eens bij u langs te komen.

Bel voor een afspraak: 0527 63 12 20