Klaver Vier

“Door deze materialen in beide ruimtes door te voeren, wordt er weer een geheel gecreëerd.“

Over dit project

Zowel het hotel als het restaurant van Klaver Vier in Wagenborgen hebben een totale renovatie gekregen. Wij mochten de hotelkamers en het restaurant inrichten in samenwerking met Hakvoort professional die de horecakeuken heeft gerealiseerd en met Custom Expo die het maatwerk naar ontwerp van ons heeft gemaakt.

Het restaurant was zeer verouderd. Wij maakte een totaal plan waarin wij werden vrijgelaten in het concept. De wens van de klant was om de kleuren uit de hallen door te voeren in het interieur, verder wilde ze verrast worden. Het was belangrijk om meer verbinding te creëren tussen de twee aparte ruimtes.

In het totaal ontwerp zijn ook de bar, vloeren en wanden meegenomen. Door gebruik te maken van rijke stofferingen en een apartere vloer in combinatie met botanisch behang en een stoere tegel maakt het interieur verrassend. Door deze materialen in beide ruimtes door te voeren, wordt er weer een geheel gecreëerd. Ook hebben we een akoestisch plafond door laten lopen tussen beide ruimtes met eiken houten latten.
Het plafond wordt vaak vergeten, maar kan erg veel toevoegen in een interieur.


Klaver Vier
Klaver Vier
Klaver Vier
Klaver Vier
Klaver Vier
Klaver Vier
Nienke Idzerda
Interieurontwerpster
Klaver Vier

“We hebben gekozen voor een warme, gezellige sfeer met botanische invloeden. Het kleurgebruik van zeeblauw, blauw, groen en terra in combinatie met de donkere kleuren geven een knus geheel wat modern en tegelijk chique is.”

Klaver Vier
Klaver Vier
Klaver Vier
Klaver Vier
Klaver Vier